Кои сме ние

Историята на Росима ЕООД стартира преди повече от 22 години в един малък офис в гр. София. Започнахме като представители на белгийската фирма BETAFENCE – най-големият производител на оградни системи в света. Съобразявайки се с нуждите на клиентите си и търсенето на пазара разширихме предлагания асортимент с продуктите на италианската фирма TENAX, полската POLARGOS, финландските инструменти за къмпинг и градина FISKARS и белгийската компания за детски играчки KBТ. Гордеем се, че сме официални вносители на американската компания WEBER – марка Nо 1 за грилове и аксесоари за барбекю, истинско бижу в нашето портфолио от международни доставчици. И тогава, и сега нашата основна цел е да Ви помогнем да направите най-правилния избор за Вашия дом, офис сграда или стопанство.

КАКВО ПРАВИМ.

Клиентите ни са във фокуса на всичко, което правим. Опитният ни екип е преминал през много специализирани обучения и има зад гърба си безброй реализирани проекти. Инженерите ни ще Ви дадат най-правилното решение и верните насоки, така че да направите проекта си правилно и да се гордеете с резултата. Вярваме, че контактът с нашите клиенти е ключът към техния успех. Стремим се да работим с най-качествените продукти и предлагаме професионален монтаж на оградни системи, барбекюта и детски съоръжения.

КАЧЕСТВО. ПРОФЕСИОНАЛЕН ОПИТ. ГРИЖА.

Това е, което правим за нашите клиенти. Опитният ни екип е преминал през много специализирани обучения и има зад гърба си безброй реализирани проекти. Инженерите ни ще Ви дадат най-правилното решение и верните насоки, така че да направите проекта си перфектно и да се гордеете с резултата. Вярваме, че контактът с нашите клиенти е ключът към техния успех. Стремим се да работим с най-качествените продукти и предлагаме гаранционна и следгаранционна грижа на нашите продукти.

ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ.

  • Онлайн – може да разгледате богатата гама продукти за градината и да направите лесно поръчка до дома си.
  • В магазина – заповядайте в нашия шоурум и магазин в София, ако желаете да разгледате продуктите на живо.
  • На Вашия обект – можем да изпратим специалист на място на Вашия обект, който да ви даде решение за оградна система спрямо спецификата на терена.
  • По телефон – най-лесният начин да се свържете с нас и да получите уточнения, относно някой продукт.

КАК ГО ПРАВИМ.

Работим с най-добрите производители, предлагаме най-висококачествените продукти, професионална консултация и монтаж. Имаме най-добрия екип, добре обучени и съвестни специалисти за всяка задача. Постоянно разширяваме селекцията на предлаганите артикули, за да отговорим на нуждите Ви. Целта ни е да сте удовлетворени от резултата и той да Ви служи дълги години.