Как да направите трайно впечатление?

Уверете се, че Вашите партньори и служители са оценени, като изберете стимули и подаръци, които наистина отразяват надеждността на Вашата марка: барбекютата и аксесоарите на Weber са подаръци, които оказват влияние, помнят се и се ползват дълги години.

 

Най-добрите корпоративни подаръци оставят трайно впечатление. Поглезете Вашите служители или партньори с барбекю Weber тази Коледа и бъдете тема на разговор на всичките им барбекю събития. Техните щастливи моменти на барбекю ще бъдат завинаги свързани с Вашата компания.

ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ ВАШЕТО БАРБЕКЮ

Добавете огън към Вашата марка

Вашето лого може да бъде поставено върху капака (барбекюта на дървени въглища и опушвачи Weber) или отпечатано върху дръжката (барбекюта на дървени въглища Weber и Weber Q) на избраното барбекю. Моля, имайте предвид, че има минимално количество за поръчка на барбекюта по поръчка, в зависимост от модела. Ако искате да закупите персонализирани продукти на Weber в по-малки количества, ние можем да Ви предоставим широка гама от персонализирани аксесоари Weber, от които да избирате.

Време за празнуване

Баланс между работа и почивка

Направете фирменото парти незабравимо – с първокласна храна, приготвена от професионален грил шеф, сертифициран от Weber.

Барбекю събитие

Празнувайте заедно

Посрещнете бизнес партньорите си в спокойна атмосфера. Барбекю събитията на Weber добавят финалния щрих към Вашия семинар или бизнес среща.

Тийм билдинг

Сплотяване на екипа

Ученето и израстването заедно е голяма част от това, което прави един екип. Weber превръща изграждането на екип в забавление и кулинарно изживяване.